لوبیا عروس معمولاً در فلفل چیلی خورده می شود و لوبیا عروس در بازار به راحتی به صورت کنسرو خریداری می شود.
آنها یک لوبیای متوسط تا بزرگ هستند. لوبیا قرمز و سفید (که به آن لوبیا کانلینی نیز گفته می شود) رایج ترند، اما با کمی جستجو می توانید لوبیا چشم بلبلی بنفش، لوبیا چشم بلبلی سیاه و حتی لوبیا چشم بلبلی خالدار را نیز پیدا کنید.
مشخصات غذایی: در هر 1 فنجان (پخته، نمکی، شیرین) – 215 کیلو کالری، 13.4 گرم پروتئین، 1.54 گرم چربی، 37.1 گرم کربوهیدرات، 11 گرم فیبر، 4.74 گرم شکر، 87 میلی گرم کلسیم، 607 میلی گرم پتاسیم، 607 میلی گرم پتاسیم، 75 گرم .
لوبیا دریایی نوع دیگری از لوبیا سفید است (مشابه لوبیا شمالی اما کوچکتر). آنها مانند لوبیاهای شمالی شکل خود را حفظ نمی کنند اما همچنان دلچسب و خوش طعم هستند.
بافت کرمی دارند و طعم ملایمی دارند. آنها معمولاً در لوبیا عروس و برنج (یک غذای جنوبی)، چغندر باقلا سبز و لوبیا عروس پخته به سبک بوستون مصرف می شوند. آنها همچنین در سالادها طعم عالی دارند و در غذاهای مختلف پاستا ریخته می شوند.
مشخصات تغذیه ای: در هر 1 فنجان (پخته، نمکی) – 296 کیلوکالری، 19.7 گرم پروتئین، 1.13 گرم چربی، 53.6 گرم کربوهیدرات، 13.4 گرم فیبر، 0.734 گرم شکر، 123 میلی گرم کلسیم، 755 میلی گرم پتاسیم، 880 میلی گرم.
ماش لوبیا سبز و کوچکی است که وقتی پخته می شود نرم و آرد آلود است. میتوانید از آنها در سوپ و سالاد استفاده کنید و در سیبزمینیهای سرخکرده و کاسرول به خوبی میآیند.
به طور معمول ماش را قبل از پختن خیس میکنید. آنها فهرستی چشمگیر از فواید سلامتی دارند. به عنوان مثال، آنها سرشار از پروتئین و همچنین غنی از مواد مغذی هستند (به عنوان مثال، پتاسیم، منیزیم، فولات و ویتامین B).
مشخصات غذایی: در هر 1 فنجان (پخته، نمکی، شیرین شده) – 187 کیلو کالری، 12.6 گرم پروتئین، 0.68 گرم چربی، 34.3 گرم کربوهیدرات، 13.7 گرم فیبر، 3.58 گرم شکر، 48.6 میلی گرم کلسیم، 477 میلی گرم پتاسیم، 477 میلی گرم پتاسیم .