تولید عسل طبیعی اویشن می تواند اثرات منفی زیست محیطی داشته باشد. مطالعات منبع معتبر نشان می دهد که زنبورداری می تواند جمعیت زیادی از زنبورهای عسل را وارد مناطقی کند که بومی نیستند و این می تواند گرده افشانی توسط گونه های بومی زنبور عسل را سرکوب کند.
تحقیقات بیشتر منبع مورد اعتماد اثرات منفی بعدی را بر کل اکوسیستم ها، از جمله حیات گیاهی برجسته می کند.
طبق یک بررسی در سال 2020 شیوههای زنبورداری صنعتی ممکن است به شکست کلنیها و کاهش کلی جمعیت زنبور عسل کمک کند.
مطالعه دیگری که در همان سال منتشر شد تأکید می کند که افزایش جمعیت کلی زنبور عسل برای توسعه پایدار حیاتی است.
زنبور عسل غربی بومی ایالات متحده نیست، این زنبور عسل در قرن هفدهم با استعمارگران وارد شد. زنبورهای عسل می توانند تقریباً 4000 گونه بومی زنبورهای این کشور را تهدید کنند. به همین دلیل زنبورهای عسل در بسیاری از مناطق حفاظت شده معرفی نمی شوند.
یک قاشق غذاخوری عسل حاوی 64 کالری، 17.2 گرم (گرم) قند و بدون فیبر، چربی یا پروتئین است. عسل دارای سطح pH متوسط کمی اسیدی 3.9 منبع معتبر است و تحقیقات نشان می دهد که این اسیدیته ممکن است به جلوگیری از رشد باکتری ها کمک کند.
شایان ذکر است که خواص فیزیکی دقیق عسل به گیاه مورد استفاده در ساخت آن بستگی دارد. وقتی عسل در ظرف دربسته نگهداری شود تاریخ انقضا ندارد.
رژیم غذایی: شیرینی عسل می تواند آن را جایگزینی ایده آل برای شکر کند و تحقیقات نشان می دهد که استفاده از عسل به جای افزودن شکر ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد.
مهم است که توجه داشته باشید که عسل به عنوان یک قند افزوده واجد شرایط است و کالری اضافی را بدون هیچ مزیت تغذیه ای فراهم می کند.
داشتن رژیم غذایی سرشار از قندهای افزوده می تواند منجر به افزایش وزن بدن شود که خطر ابتلا به فشار خون بالا و دیابت را به همراه دارد.