مصرف ماهی سالمون خارجی در ارومیه ممنوع شد

گوشت ماهی سالمون خارجی در پخت و پز به صورت خام، ترشی و دودی و همچنین به صورت کنسرو و کنسرو استفاده می شود.

از آن سوپ، پای، کباب، پنکیک، نان تست، کاسرول، سوفله، پاست، موس، سالاد و سوشی تهیه می شود. سنتی ترین غذای این گوشت ماهی سالمون سرخ شده است اما می توان آن را آب پز و خورش هم کرد.

اگر گوشت ماهی سالمون از قبل با ادویه جات ترشی جات و گیاهان ترشی شده باشد، بر اساس آن غذاهای اصلی تعطیلات به دست می آید.

به عنوان مثال، در بسیاری از رستوران های ماهی سالمون پخته شده در شیرینی پف دار با سبزیجات و میگو موفقیت بزرگی است.

چه نام های دیگری یافت می شود: به قول ژاپنی ها به این ماهی پادشاه ماهی سالمون یا شاهزاده سالمون. پشت این نام ها ماهی سالمون محبوب شینوک نهفته است.

ماهی

در واقع به گروه بزرگی از ماهی سالمون اقیانوس آرام تعلق دارد. بزرگسالان بسیار بزرگ هستند، طول برخی از افراد می تواند به 180 سانتی متر یا بیشتر برسد. پرونده صید ماهی به وزن 61.2 کیلوگرم رسما ثبت شد.

ماهی سالمون اقیانوس اطلس: نمایندگان این گونه صد ساله در نظر گرفته می شوند. میانگین امید به زندگی 13 سال است.

ماهی سالمون در اقیانوس یا در دریاچه ها زندگی می کند، بنابراین همه نمایندگان گونه ها به اقیانوس اطلس و دریاچه تقسیم می شوند.

ماهی قزل آلا نقره ای ماهی قزل آلا کوهو: این ماهی نسبتاً بزرگ است که طول آن به 108 سانتی متر می رسد. دیگر اعضای خانواده او، او را با رنگ نقره ای روشن ترازو متمایز می کند.

ماهی قزل آلا قرمز سالمون جورابی یا ماهی قزل آلا قرمز: این ماهی به دلیل رنگ خاص و زیبایی که دارد نام خود را گرفت. بدنش قرمز تیره و سرش سبز است. شکل بدن یک ساکن دریایی شبیه ماهی قزل آلا است.