با سوسیس و کالباس مفیدان ترشی لیته درست کنید

لازم به ذکر است که کلمه سوسیس و کالباس مفیدان از کلمه لاتین salsus گرفته شده است که به معنای شور یا نگهداری شده است.

سالامی در دوره پیش از مسیحیت به طور مکرر ذکر شده است و ممکن است با شهر یونانی سالامیس در قبرس مرتبط باشد.

سوسیس ممکن است به عنوان غذاهای تهیه شده از گوشت خرد شده و چاشنی شده به شکل متقارن تعریف شود.

منشا سوسیس ها به تاریخ باستان باز می گردد، زیرا آتنائوس در اوایل سال 228 پس از میلاد در Deipnosophists قدیمی ترین کتاب آشپزی شناخته شده، از آنها یاد کرده است.

انواع سوسیس در خاورمیانه بر اساس روش های فرآوری گروه بندی می شوند. گروه های زیر را می توان محصولات قومی دانست.

سوسیس

سوسیس های تازه با نام سنتی «ناکانک» از تکه های گوشت گاو پخته نشده تهیه می شوند. آنها با ظرافت چاشنی هستند و بسیار محبوب هستند. آنها نیاز به نگهداری در یخچال و پخت و پز قبل از مصرف دارند.

سوسیس دودی نپخته معمولاً پخته و دودی می شوند اما پخته نمی شوند. آنها نیاز به نگهداری در یخچال دارند.

سوسیس های تخمیر شده و به شدت دودی تمام گوشت گاو در اصل در لبنان تولید می شد. تخمیر در ابتدا توسط یک میکرو فلور طبیعی ایجاد شد، اما اکنون نتیجه استفاده از کشت های آغازگر است.

انواع مختلف سوسیس در کشورهای خاورمیانه متمایز است، نه تنها به دلیل منحصر به فرد بودن چاشنی، بلکه به دلیل نوع و درشت بودن چرخ کردن اجزای گوشت و همچنین نحوه پر کردن و فرآوری سوسیس ها.

آنها علاوه بر بافت حیوانی، حاوی طعم‌های مشتق شده از روغن زیتون، سیر، رزماری، فلفل سیاه، دانه‌های هل، دارچین، گشنیز، پیاز، پاپریکا، جوز هندی، زنجبیل، میخک و انواع پرکننده‌ها و مواد چسبنده از جمله ذرت، گندم و جو دوسر و آرد برنج که مخصوص خاورمیانه است.